Fırında yumurtalı peynirli ekmek kalori

Bu yemeğin 100 gramı 272.6 kalori ihtiva eder. 1 porsiyonu ise 61.0 gram olup 166.3 kalori içermektedir. Bu yemek Kolesterol, Protein, Kalsiyum yönünden zengindir.

Diyette yumurtalı ekmek yenir mı?

Diyette yumurtalı ekmek yenir mi? Yumurtalı ekmek, yağ içeriği yüksek bir besindir bu yüzden kilo kontrolü sağlamak isteyen ve sağlığını korumak isteyen kişilerin çok sık tercih etmemeye özen göstermesi gerekir. Tüketileceği zaman, 1 adetten fazla tüketilmemelidir.

Fırında kızarmış ekmek kaç kalori?

Kızarmış ekmek, normal ekmeğe göre yarı yarıya daha düşük kalorilidir. Kızarmış ekmeğin besin değerleri düştüğü için kalori değerleri de buna bağlı olarak düşmektedir. 1 Normal dilim kızarmış ekmek 37 kalori değerindedir.

Tam buğdaylı yumurtalı ekmek kaç kalori?

Yumurtalı Ekmeğin 100 gramında 248 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 70 gram Yumurtalı Ekmekte 174 kalori bulunmaktadır….Yumurtalı Ekmek Kaç Kalori, Besin Değerleri.

Besin Değeri100 Gramında% Günlük Değer *
Kalori248 kcal% 12.0
Karbonhidrat30 g% 9.7
Lif2 g% 8.0
Protein9 g% 18.3

Peynir ekmek kaç kalori?

Labne Peynirli Kıtır Ekmeğin 100 gramında 232 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 85 gram Labne Peynirli Kıtır Ekmekte 197 kalori bulunmaktadır. Labne peynirli kıtır ekmek, kahvaltı ve ara öğünlerde tüketilebilecek sağlıklı ve keyifli bir alternatiftir.

Diyet yumurtalı ekmek nasıl yapılır?

Yumurtalı ekmek tarifi için; derin bir kaba 4 adet yumurtayı, 2 yemek kaşığı sütü ve tuz ekleyip çatalla iyice çırp. Ekmeklerin 2 tarafını da hazırlamış olduğun yumurtalı sosa bula. 1 çay bardağı sıvı yağı tavada kızdırdıktan sonra ekmekleri yavaşça tavaya koy. Ekmeklerin 2 tarafı da kızarıp pembeleşene kadar kızart.

1 tane lahmacun kaç kalori?

80 gramlık lahmacun 118 kalori, 120 gramlık 1 adet lahmacun 177 kalori, 100 gramlık lahmacun 148 kalori olarak hesaplanacaktır.

Kızarmış ekmek neden daha az kalorili?

Ekmek kızartıldığında içindeki suyun bir miktarı buharlaşır fakat herhangi bir kalori kaybı söz konusu olmaz. Eğer ekmeği kızartmayı abartıp yakma noktasına yaklaştırmamız durumunda kalori değeri azalır ama bu durumda hem tadı yüzünden hem de sağlıksız olacağı için ekmek yenmeyecek bir hale gelir.